V Klášterci startuje tuto sobotu oblíbený cyklistický závod Wembloudovy hrby
FOto zdroj: FB/Wembloudovy Hrby
Co se chystá

Klášterec nad Ohří - Cyklistický závod Wembloudovy hrby odstartuje již tuto sobotu 17. srpna na RC dráze/Oudaplac, nad Kláštercem nad Ohří.

11. ročník oblíbeného závodu pro všechny věkové kategorie začíná v 10 hodin dětskými kategoriemi do 6, 8, 10, 12, 14 let + odstrkovadla. Hlavní závod na 26 kilometrů pak odstartuje ve 14 hodin. Pro příchozí veřejnost bude připraven jednookruhový závod o délce 13 kilometrů. Hlavní závod je započítáván do Poháru Peruna 2019.

Do závodu je nutné přihlásit se prostřednictvím formuláře, a to buď na www.pohar-peruna.cz nebo na místě, nejpozději 30 minut před startem dané kategorie. Připraven bude i bohatý doprovodný program pro děti, jako například pěnová koupel, skákací hrady, či válka s vodními balónky. Více informací a pravidla soutěže naleznete ZDE.

1508hrby1

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru