Velikonoce se budou v Jirkově slavit přímo na náměstí. K vidění bude i obří kovaná kraslice s pomlázkou
Ilustrační foto Zdroj:CC0
Co se chystá

Jirkov - Jirkovská radnice zve všechny na oslavy Velikonoc do centra města. V neděli 21. dubna si budete moci svátky jara užít přímo na náměstí Dr. E. Beneše. Nudit se určitě nebudou malí ani velcí.

Velikonoční neděle na náměstí v Jirkově začíná ve 13.00 hodin. Těšit se můžete na výrobu velikonočních dekorací, pomlázek, kraslic či malování perníčků. Uvidíte také jarní tradice z našeho kraje a obří kovanou kraslici s pomlázkou.

Velikonoční zvyky předvede Spolek Nad Věcí. Ochutnat budete moci i velikonoční jídla. Zazpívají seniorky. Děti si užijí hru s velikonočním zajíčkem nebo malování na obličej.

1504plakat1

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru