Něco pro Nebojsy. Vydejte se s dětmi Katovou uličkou za strašidly
Zdroj: Centrum Radka
Co se chystá

Kadaň - Centrum RADKA v Kadani zve všechny děti na dobrodružnou cestu mezi strašidla, duchy a další temné noční přízraky. Přijďte se bát! Vydejte se na stezku odvahy Katovou uličkou.

Akce se koná v neděli 4. listopadu od 17.15 do 19.00 hodin. Strašidelná cesta začíná u Bašty a končí na Mírovém náměstí

Procházka po hradbách, které budou osvětleny svíčkami, bude plná oživlých strašidel a duchů. Každé ze statečných dětí obdrží na konci cesty malou odměnu, u vstupu se budete moci osvěžit teplým čajem či svařeným vínem.

Vstupenky na strašidelnou stezku jsou k prodeji v herně mateřského centra, v recepci plaveckého centra a na recepci organizace RADKA . Časové vstupenky jsou k dispozici v předprodeji za 50 korun, na místě se budou od 18.00 hodin prodávat vstupenky za 80 korun.

3110plakatstezkaodvahy

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru