Můžete se začít těšit. V Kadani bude opět Mikulášská s děsivými Krampusy!
Ilustrační foto. Zdroj. Krampus - čerti ze severu
Co se chystá

Kadaň - Extrémně dešiví čerti Krampusové opět zamíří letos do Kadaně. Uskuteční se tady už druhý ročník Mikulášské s těmito strašlivými čerty.

Mikulášskou budou v Kadani 5. prosince opět pořádat Krampus - čerti ze severu, konat se bude v Průmyslové ulici od 15.00 do 19.00 hodin. Těšit se můžete na spoustu čertů, Mikuláše, anděly, pekelný vůz nebo váhu hříchů. Stejně jako v loňském roce bude možnost objednat si předání balíčků dětem. Organizátoři slibují i několik novinek. “Budeme je postupně odkrývat,” informují Krampusové ze severu na facebooku.

Mikulášská s Krampusy je přístupná pro všechny, kteří se chtějí přijít na strašlivé čerty podívat, nebo se s nimi třeba vyfotit. Pouze na předání balíčků je nutné se předem registrovat, registrace ale zatím spuštěna nebyla.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru