Chomutov – Chomutovské Středisko volného času - Domeček má po téměř měsíci nového školného roku kompletně zaplněno už 20 zájmových kroužků. Volné kroužky ale ještě stále jsou, jejich přehled najdete na webových stránkách Domečku. Informuje ředitel Milan Märc.

Pro velký zájem nabízí Domeček letos další kroužky kytary. Zdroj: Facebook Domeček

Domeček nabízí přes 100 zájmových útvarů – různé hudební, sportovní, počítačové, technické, přírodovědné, rukodělné, výtvarné či taneční kroužky. Pro letošek připravil i spoustu novinek - Mimísek, Partička, německý jazyk, Poi Dance, Let´s Dance, Mluvínek, Míčovky, Pidizumba a další.

Na nadcházející podzimní dny je naplánována též spousta akcí. Na 16. listopadu - Svět hraček, akce Rodinného zápolení, 12. listopadu se můžete vydat na Strašidelnou stezku, na 25. listopadu se chystá velký Pirátský karneval – Cesta Pirátovem.

Podzimní dny můžete také využít ke sbírání kaštanů a žaludů, Domeček vyhlásil tradiční soutěž. Také se stále sbírá starý papír a víčka, nejlepší sběrač papíru dostane na příští školní rok kroužek úplně zdarma.

Domeček přijímá městské pětisetkorunové slevové poukázky na úhradu kroužků.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru