Ve Strupčicích se budou pořádat farmářské trhy a Slavnostní zahájení letní sezóny
Předešlé farmářské trhy v Okoříně. Foto: archiv obce
Co se chystá

Strupčice - Obec Strupčice a Místní akční skupina Severozápadní Krušnohoří vás zvou v sobotu 19. května od 9 do 12 hodin do Okořína na farmářské trhy. Prodej výrobků a výpěstků regionálních farmářů a dodavatelů, ukázka starých řemesel, tombola, výstava drobného zvířectva, doprovodný program, na to vše se tam můžete těšit.

Akce pokračuje od 14.00 až do večerních hodin srazem okořínských rodáků. Při této příležitosti dojde k vysazení Stromu republiky a vystoupení pěveckého sboru ZŠ Strupčice. Další doprovodný program je zajištěn až do večerních hodin, živá muzika Severák-Druhá šance a další program.

Dále vás zve obec v sobotu 26. května na Slavnostní zahájení letní sezóny Sportovního areálu Strupčice. Akce začíná v 17.30 programem pro děti, který moderuje DJ Milan s klaunem, chybět nebudou nafukovací atrakce, malování na obličej, soutěže o sladkosti.

Od 19.30 začíná večerní program pro dospělé, který moderuje DJ Lukáš Budai. Během večera dojde ke slavnostnímu odemčení bazénu, vystoupení Stardance Chomutov, proběhne soutěž dospělých o celoroční vstupenku do bazénu a hlavním hostem večera bude BEATLES revival.

Po půlnočním ohňostroji následuje diskotéka Lukáše Budaie, která bude končit až po druhé hodině ranní. Vstupné pro dospělé 130,- Kč, děti zdarma.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru