V Kadani se o víkendu koná historicky první flerjarmark
Ilustrační foto. Zdroj: CC0
Co se chystá

Kadaň – V Kadani se v sobotu 5. května koná historicky první kadaňský flerjarmark. Proběhne na Studenském náměstí a budete si na něm moci koupit řadu originálních výrobků.

Flerjarmak se otevře v 10.00 hodin dopoledne. Pořídit si na něm budete moci ručně vyráběné šperky z korálků, keramiky, smaltu či pryskyřice, kožené výrobky, mýdla z kozího mléka, háčkované zboží, malované hedvábí, oblečení i bytové doplňky, zkrátka vše, na co si jen vzpomenete. Chybět pochopitelně nebude ani občerstvení.

Atmosféru jarmarku také zpestří doprovodný program. Můžete se těšit na vystoupení s názvem Barvy nebe, které proběhne v 11.00 a ve 13.00 hodin. Jarmark končí v 15.00 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru