Mezihoří, Blatno - O víkendu proběhne v areálu TJ Mezihoří (obec Blatno) druhý ročník závodu Mezihořský vršek. Na své si tak přijdou sportovci z řad běžců i cyklistů, stejně tak jako návštěvníci prahnoucí po adrenalinu nebo dobré hudbě.


Foto: Skicross Team Chomutov‎

Od 8:30 do 10:00 proběhne registrace běžců a cyklistů
V 10 hodin odstartuje Běh Cross Country půlmaraton 21km, 10,5 km
Ve 13:00 MTB maraton - 52km, 35km
Od sedmnácté hodiny pak proběhne hudební festival, na které vystoupí Fertilizer, Kobra 11, Days of our Lives, DJ Elvis a DJ Ichbindubist. Také se poběží dětské kategorie.
V neděli je pak na pořadu kombinační závod Král Mezihoří.

Nedělní závod XCDownhill se již chystá. Přehledná široká trat' bude designovana do oldschool DH stylu let 1990, kdy se downhill teprve rodil.
Sobotní závodníci, kteří budou bojovat i o nedělní body do celkového pořadí Krále/Královny Mezihoří se nemají čeho bát i když na trati spolupracuje Gaspi. žádné pasti na medvědy a hnátolamy NEBUDOU!!!
Délka tratě XCD bude zhruba 2,5km, povede převážně přes otevřenné louky a remízky s dojezdem po modré sjezdovce místního ski areálu, označena bude po obou stranách (mlíkem) v šíři 4m.

Další informace, propozice, rozpis tratí a přihlášky naleznete zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru