Žatec - Žatecká Dočesná 2015 se přibližuje. Konat se bude 4. a 5. září a finišují přípravy podrobného programu. Už teď ale známe jména některých vystupujících. Co myslíte, máme se na co těšit?

Zaplněné centrum Žatce při loňské Dočesné. Foto: archiv Městské divadlo Žatec

Pořadatelem Dočesné je tradičně Městské divadlo Žatec a ani na bezplatném vstupu se letos nebude nic měnit. Očekává se příchod 40 tisíc návštěvníků.

V letošním roce se mohou diváci opět těšit na bohatý kulturní program i ochutnávku od více jak 45 pivovarů z celé naší republiky i ze zahraničí. „V poslední letech zaznamenáváme velký zájem o prezentaci a ochutnávky zejména od menších rodinných pivovarů", řekl Karel Fiala, promotér a moderátor akce.

Na čtyřech podiích se návštěvníci mohou těšit na vystoupení těchto účinkujících: STROMBOLI, ANNA K s kapelou, JAKUB SMOLÍK s kapelou, DYMYTRY, ARAKAIN, YOYO BAND, VILÉM ČOK a BYBAS , HORKÝŽE SLÍŽE, HLAHOL, TRABAND, MICHAL PROKOP A FRAMUS 5, EDDIE STOILOW, MIKE TERRANA, ELIS, FEŠÁCI, ZAKÁZANÝ OVOCE, PIPES AND PINTS, TAM TAM ORCHESTRA, ŽATEČANKA a mnoho dalších.

Letos se mohou tak na Dočesnou v Žatci těšit fanoušci hudby, kterou nahrála skupina Pink Floyd. Po deseti letech připomene legendární film The Wall v koncertní s scénické podobě parta nadšenců okolo Filipa Benešovského. Kompletní program a další potřebné informace lze najít na www.docesna.cz

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru