Elektronický sport, tedy profesionální hraní online her se pomalu stává celosvětovou masovou zábavou. Ta se díky kinu Svět dostává i do Chomutova. První přímý přenos s názvem ALL WORK ALL PLAY: THE PURSUIT OF ESPORTS GLORY LIVE se odehraje 28. 7. 2015 od 20:00.

Přenos bude trvat celkově 2,5 hodiny a jeho součástí bude exkluzivní mezinárodní premiéra dokumentu All Work all Play. Následovat bude živý panel se specialisty na eSports. Další informace už se ale poněkud liší.
Zaslané materiály tvrdí, že poté je na řadě hvězdná herní exhibice, mezi dvěma prestižními týmy Joes a the Pros, ve hře League of Legends. Promoční stránky ovšem uvádějí jako další program hvězdnou herní exhibici ve hře Starcraft II. (Archon Mode), stejně, jako mateřský web v angličtině. Ať tak, či tak, jistotně vás čeká ojedinělá zábava s možností sledovat neúspěšnější hráče planety.



Případné dotazy směrujte na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru