Klíny - Vedení sportovního areálu v obci Klíny se rozhodlo, že odmění děti, kterým se v letošním školním roce moc nedařilo. Takže jestli Vaše dítko patří mezi ty, kteří nebudou mít zrovna nejlepší vysvědčení, může Vás potěšit skutečnost, že díky špatnému vysvědčení může získat na Klínech slevu na všechny víkendové sportovní aktivity. Čím horší vysvědčení, tím větší sleva, ale zkrátka nepřijdou ani ty chytré děti a stejná nabídka platí i pro studenty středních škol a učilišť.

Ilustrační snímek z jízdy na terénních koloběžkách na Klínech. Foto: Oldřich Hájek

„Za vysvědčení, na kterém bude nejhorší známka jednička, tudíž samé jedničky, bude sleva 10% na všechny sportovní aktivity v našem areálu. Ale za dvojku už žák nebo student získá slevu 20%, za trojku 30%, za čtyřku 40% a za pětku 50%. Naším cílem není podporovat děti a studenty ke špatným školním výsledkům, ale umožnit jim odreagovat se pomocí sportu. Navíc se většinou odměňují ty chytré děti a my jsme se rozhodli pro opak a trochu atmosféru kolem vysvědčení odlehčit," uvedl Josef Dlouhý, jednatel Sport areálu Klíny.

Přijeďte tedy tento víkend do Sport areálu Klíny, nezapomeňte vzít s sebou vysvědčení a užijte si například jízdu na sjezdovém kole, jízdu na koloběžce, svezte se lanovkou, využijte lezení na lanové stěně nebo v lanovém parku, vše se slevou.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru