Žatec - Městské divadlo Žatec uvede ve středu 25. února představení Caveman, které rozesměje diváky až k slzám. Tato jedinečná a vynikající One Man Show nám díky hereckým výkonům Honzy Holíka nebo Jakuba Slacha vysvětlí, co dělá muže mužem a ženu ženou.

Caveman Honza Holík.

Vyprávění o rozdílech mezi námi, o lásce, partnerství a vtipně utajených kvalitách obou pohlaví baví diváky již od roku 1991 nejenom na Broadwayi. K české verzi zábavného pořadu pomohli svou prací režisér Patrik Hartl a o hudební doprovod se postaral skladatel a textař David Kraus.

Představení začne v žateckém divadle již v 19:00 hod. Lístky jsou k prodeji v pokladně divadla vždy od pondělí do pátku v čase od 14:00 hod.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru