Chomutov - Vánoční koncerty, mokré radovánky i dobré skutky si mohou lidé v Chomutově užít o čtvrtém adventním víkendu.

V sobotu 20. prosince se milovníci vody sejdou v Aquasvětě při Vánoční šupině. V devět hodin tam začínají soutěže a navíc rodinný víceboj o živého kapra. Zábava v bazénu bude trvat až do dvanácti hodin.

V neděli si návštěvníci Chomutovských Vánoc mohou poslechnout adventní koncert a udělat dobrý skutek pro zvířata. Nadílku pro zvířata v podobě piškotů, tvrdého chleba, ovoce a zeleniny mohou lidé přinést do skanzenu Stará Ves od dvou hodin odpoledne. Navíc si tam poslechnou písně hudební skupiny Makovec a připomenou tradiční české vánoční zvyky.
Od šesti hodin večer zaplní kostel sv. Ignáce Loutna česká se svým hostem při 4. adventním koncertu.

O víkendu také nastane ten pravý čas shlédnout výstavu. Na výběr je hned ze dvou. Dům Jiřího Popela nabízí krušnohorské putování díle a dílem velkého spisovatele při výstavě Vánoční cesta Karla Maye. Poslední možnost mají příznivci čertů a pekelníků. Výstava Čerti z Úštěku a ze Žlutic živě v Chomutově totiž v neděli končí. Veřejnost může výstavu navštívit ve sklepení pod Špejcharem mezi třináctou a sedmnáctou hodinou, prohlídky se konají vždy v celou hodinu.

Podrobný program Chomutovských Vánoc najdete na webu www.echomutov.cz/vanoce.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru