Chomutov – Šanson, blues, klezmer, jazz, swing, gipsy swing, reggae nebo twist. Hudební styly 20. století a hudba jako namixované retro, to vše dohromady je pražská formace Voila! band, která se na konci ledna představí hudebním fanouškům na chomutovské Hřebíkárně. Večer ve francouzském stylu doplní nabídka tradičních jídel a vín, e-chomutovsko má na akci pro dva z vás vstupenky.

VIDEO: VOILA! Flip flops

 

Edith Piaf po česko-slovensku

Kapela VOILA! vznikla před čtyřmi roky, když slovenská zpěvačka Zdenka Trvalcová (známá především jako výborná interpretka písní Edith Piaf) potkala v Praze akordeonistu Michala Mihoka. Nejdříve hráli francouzské šansony v netradičních úpravách, později se začali věnovat vlastní tvorbě a v současném složení zpěv, akordeon, kytara, kontrabas a bicí vydali své první album Décollage. Za zmínku stojí také ocenění Český tučňák, kterého se skupině dostalo v lednu 2014 (Český tučňák je festival pro mladé umělce, kteří ve čtyřech kategoriích – výtvarno, divadlo, hudba a film zápolí o přízeň diváků – poznámka redakce).

Přijít můžete o hodinu dříve

Mimo koncert samotný bude v místě konání připravena také nabídka tradičních francouzských jídel a vín. „Hudební vystoupení začíná v 19 hodin, návštěvníci ale mohou přijít již o hodinu dříve a něco si z nabízeného menu zakoupit," říká kulturní manažer Hřebíkárny Vladan Malkus.

Cena?

A kdy a za kolik peněz se na Voila! můžete vypravit? Koncert se uskuteční v sobotu 24. ledna (19.00 hodin), lístky na stání i sezení jsou ale v prodeji již nyní. Oba typy pořídíte za cenu 120 korun v předprodeji, 160 korun pak zaplatíte v den akce. Rezervovat vstupenky si můžete v recepci hotelu nebo na telefonních číslech 775 864 282 a 731 909 845.

Soutěž o 2x2 lístky

Jak bylo v úvodu článku uvedeno, e-chomutovsko připravilo pro dva z vás po dvou lístcích. Pro jejich získání musíte udělat následující: Správně odpovědět na jednoduchou otázku, odpověď poslat na redakční poštu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (do mailu nezapomeňte uvést své telefonní číslo, abychom vás mohli v případě výhry kontaktovat) a čekat, zda se na vás usměje štěstí. Uzávěrka soutěže bude v pátek 23. ledna v 12.00 hodin přesně.

Soutěžní otázka: Napište nám, kdy a kde v tomto roce bude mít Voila! band Narozeninový koncert...

voilaa111

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru