Chomutov - Milá vánoční pohádka i rytmický tanec čeká na návštěvníky Chomutovských Vánoc ve čtvrtek 18. prosince. Na náměstí 1. máje se představí Liduščino divadlo i Terry Dance Company.

Pohádka Vánoční betlém pro děti již od útlého věku začne ve vyhřívaném stanu v 16 hodin. V příběhu se vydá anděl na zem, aby splnil tajný úkol, chce totiž chytit kouzelného kapříka. Jenže rybku místo anděla získá čert. Přelstít pekelníka pomůže andělovi tetička Liduška a dobro tím zvítězí nad zlem. "Na konec představení máme přichystaný malý živý betlém a společně s dětmi si zazpíváme tradiční české koledy," doplnila ředitelka divadla Ludmila Razimová.

Po pohádce se diváci dostanou do jiného tempa, a to tanečního. V půl páté začne vystoupení Terry Dance Company.

Podrobný program Chomutovských Vánoc najdete na webu www.echomutov.cz/vanoce.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru