Chomutov - Tradiční i netradiční koledy si mohou poslechnout v úterý 2. prosince návštěvníci chomutovských vánočních trhů na náměstí 1. máje z úst dětí ze základní školy Zahradní. Jejich pásmo vyvrcholí upravenou vánoční písní Hallelujah.

Čtyři desítky žáků z prvního stupně začnou zpívat koledy ve čtyři hodiny odpoledne, dvacet mladých zpěváků z druhého stupně je vystřídá s písněmi z pohádek. "Starší žáci si připravili speciálně předělanou známou píseň Hallelujah, která je upravená jako přání k třicátým narozeninám školy," uvedl učitel David Podskalan. Vystoupení základní školy Zahradní završí děti ze Žákovského parlamentu. Ty nacvičily ukázku živého betlému s básničkami a písněmi.

Úterní program Chomutovských Vánoc zakončí od pěti hodin děti z dětského domova, které si připravily zajímavé vánoční vystoupení.

Více informací o Chomutovských Vánocích najdete na www.echomutov.cz/vanoce.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru