Klášterec nad Ohří – Je považován za nekorunovaného krále hudebních imitátorů... Při svých vystoupeních představuje divákům české i světové hity v originálních tóninách a stopážích, všechny bez použití playbacku. Samozřejmě nechybí ani průvodní hlasy mnoha známých osobností. Všestranný moderátor, showman, scénárista, textař, držitel čtyř cen Tý Tý a především pak vynikající zpěvák Vladimír Hron nyní přijíždí se svojí One Man Show do Klášterce nad Ohří a my pro vás máme šest vstupenek.

Při živém vystupování dokáže Vladimír Hron skvěle pobavit a rychle strhnout publikum na svoji stranu. Do podvědomí televizních diváků se zapsal v roce 2000 pořadem Abeceda hvězd, od té doby získal čtyři ceny Tý Tý a několik rozhlasových ocenění. V první dekádě třetího tisíciletí patřily Vladimírovy divadelní recitály mezi nejvíce navštěvované akce Česka a díky své multifunkčnosti a vynikajícím improvizačním schopnostem je dodnes vyhledávaný moderátor velkých eventů a slavností.

Mimo mateřštiny dokáže umělec, sám sebe nazývající jako entertainer, komunikovat s publikem anglicky, italsky či rusky, což znamená, že často a rád vystupuje v zahraničí (Slovensko, Rakousko, Itálie, USA atd.). Na svém kontě má také několik vydaných CD a DVD.

Kdy, kde, za kolik

Do kláštereckého Kulturního domu přijede Vladimír Hron v úterý 18. listopadu, začátek představení je naplánován na 19.00 hodin. Za vstupenku zaplatíte 190 korun dospělí, 160 korun děti, 100 korun členové Klubu mladého diváka.

Soutěž

Chcete být s námi u toho? Zkuste štěstí v naší soutěži, pro tři z vás máme dvojici lístků. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku, odpověď poslat na redakční poštu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (do mailu nezapomeňte uvést své telefonní číslo, abychom vás mohli v případě výhry kontaktovat) a čekat, zda se na vás usměje štěstí. Uzávěrka soutěže bude v den konání akce, tedy v úterý 18. listopadu v 12.00 hodin přesně.

Soutěžní otázka: Vladimír Hron je mimo vše výše popsané také ředitelem komunikace (tiskový mluvčí) jednoho sportovního klubu. Napište nám, kterého...

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru