V sobotu bude v Kadani oblíbený festival Vysmáté léto, letos na třech scénách
Ilustrační foto Zdroj: facebook/Vysmáté léto
Co se chystá

Kadaň – V Kadani bude v sobotu 24. června oblíbený hudební festival Vysmáté léto. Již tradičně se uskuteční v nádherném areálu, který z jedné strany lemuje řeka Ohře a z druhé Kadaňský hrad. Letos festival nabídne tři scény. Poprvé tady bude Fun stage, kde vystoupí Youtubeři.

Na dvou pódiích (Pop a Rock scéna) se vystřídají české hudební hvězdy jako například Mig 21, Xindl X, Lenny, Mandrage, Marpo nebo slovenská skupina No Name. Úplně poprvé se na festivalu objeví třetí scéna (Fun stage), která bude patřit několika českým Youtuberům (Datel, Anna Šulc, Porty a další).

Festival začíná v 10.00 hodin a hraje se až do půlnoci. Vstupenka na místě stojí 700 korun, děti do 125 centimetrů mají vstup zdarma.

2306vysmateleto

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru