Ústí nad Labem - Dokonalost, spolehlivost, úspornost. To jsou hlavní znaky vozů nejprodávanější světové značky. Auta značky Toyota umí své zákazníky nadchnout. Což teprve atraktivní nabídka limitované edice SELECTION, určená pro modely Yaris, Auris či RAV4, které vám v červnu představí další Toyota Víkend v autosalonu Toyota Louwman Ústí.

Vozy s výbavou Selection na první pohled zaujmou svojí barevností, pestrostí, nadstandardní výbavou a přinesou Vám ještě více luxusu. Model RAV4 v provedení Selection nabízí například celobarevné lakování karosérie, kožené čalounění sedadel v béžové nebo tmavě červené barvě, modely Yaris a Auris Selection vynikají černě lakovanou střechou a dalšími doplňky v černé barvě, atraktivním čalounění sedadel a atraktivními litými koly. Jednoduše řečeno: „Modely z řady Selection mají dokonalost v genech,“ potrhuje slogan dalšího Toyota víkendu.

Toyota Víkend chystá i akční cenovou nabídku Benefit pro vybrané modely, bonusy při výkupu vašeho staršího vozu a cenová zvýhodnění až 120.000 korun. Chybět nebude ani oblíbená soutěž, občerstvení a zábava pro děti.

Využijte Toyota víkend v autosalonu Toyota Louwman Ústí, Solvayova 6, Ústí nad Labem, ve dnech 10. a 11. června, v sobotu v době od 9 do 17 hodin, v neděli od 9 do 15 hodin.

Více informací naleznete zde.

Video

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru