Marta Kubišová se chystá ukončit kariéru i v chomutovském divadle
Marta Kubišová. Foto: archiv pořadatelů
Co se chystá

Chomutov - Marta Kubišová se na podzim tohoto roku rozhodla definitivně ukončit svou pěveckou kariéru. V rámci turné Marta Naposledy zavítá 12. října i do Chomutova, rozloučit se s tamními fanoušky.

Marta Kubišová v rámci turné objede sedm českých a čtyři slovenská města. Poslední zastávkou turné a absolutně posledním koncertem v její kariéře budou České Budějovice. Ještě před tím ale stihne potěšit posledním koncertem i pražské fanoušky, a to v Lucerně, která je už z větší části vyprodaná.

Marta s chomutovskými fanoušky rozloučí v místním divadle. Vstupenky jsou již nyní v prodeji v síti TicketStream a je o ně opravdu zájem. Zbývá necelých 250 kusů.

Agentura VDN promo, jenž koncert organizuje, vyhradila dvacet VIP vstupenek do volného prodeje, které zaručují setkání s Martou Kubišovou.

Nenechte si ujít absolutně poslední koncert v kariéře zpěvačky, a zároveň vlastenky, která bojovala proti komunismu. 12. října od 19:00 v chomutovském divadle. A kdyby Vám tento termín přeci jen nevyhovoval, 27. října Marta vystoupí v již zmiňované pražské Lucerně. I u toho můžete být.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru