Slackline, djembe, akrojóga... Neznáte? Přijďte v pondělí do městského parku na Den rodin!
Den rodin 2016. Ilustrační foto. Zdroj: Rodinné centrum Rozmarýn
Co se chystá

Chomutov – Dnes (v pondělí 15. května) zahajuje Rodinné centrum Rozmarýn sezónu v městském parku u divadla. Akce nazvaná Den rodiny začíná v 15 hodin a má pestrý program.

Těšit se můžete na deskové hry, výtvarnou dílnu, ale třeba i akrojógu, dozvíte se, jak se hraje na djembe nebo co to je slakcline. Pokud vám některé názvy nic neříkají, tak snad něco napoví, že ten, kdo do parku dorazí, si bude moci zacvičit s odbornicemi na jógu kombinovanou s prvky akrobacie, zahrát na africké bubny pod vedením zkušeného muzikanta nebo si vyzkoušet moderní, ale bezpečné provazolezectví. Tento adrenalinový zážitek, který v posledních letech získává po celém světě na oblibě, čeká také na děti.

DEN RODIN
od 15.00 – 18.00 hodin - otevření sezóny v parku

Veřejný piknik
Dětský koutek
Slackline + Deskové hry pod vedením KRC Horizont
Veřejné bubnování na africké djembe pod vedením Jakuba Řeháka ze skupiny TARATIBU, vlastní nástroj výhodou, nikoliv podmínkou.
Akrojóga v parku pod vedením Jany Kuklové a Kláry Kulhánkové
Výtvarná dílna téma: „Jak vnímáme Chomutov“ s Ženským spolkem

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru