Velká výstava koček bude v retro stylu 80. let
U prezentace firmy Keramost nebude chybět ani velký nafukovací kocour, který se rád fotí s dětmi.
Co se chystá

Most - Akciová společnost KERAMOST, a.s., přední výrobce bentonitových hrudkujících steliv, vás srdečně zve na Mezinárodní výstavu koček od vystavovatelů z České republiky i zahraničí.

Výstava s tématem "Retro 80. léta" se uskuteční v sobotu 13. a v neděli 14. května 2017 na Zimním stadionu v Mostě, vždy od 09:00 do 17:00 hodin. Vstupné 60 Kč dospělý, 30 Kč děti, rodinné vstupné (2+2) 150 Kč.

O vstupenky zdarma můžete soutěžit od 1. května na www.facebook.com/steliva.cz.

Nenechte si ujít přehlídku 250 kočičích šampiónů různých ušlechtilých i běžných plemen, ze známých např. Britské nebo Mainské kočky, z málo početných např. Kurilský Bobtail, Korat atd. V sobotu proběhne soutěž o nejkrásněji vyzdobenou klec v retro stylu a v neděli se uskuteční soutěž mladých chovatelů. Na výstavě můžete zakoupit prémiové značky steliv za akční ceny. Zároveň budete mít možnost vyhrát na tradičním kole štěstí hezké ceny nebo stelivo zdarma. Pro dětské návštěvníky samozřejmě nebude chybět obří nafukovací kocour „Keramourek“, který se rád s každým vyfotí.

STELIVO, S KTERÝM UŠETŘÍTE ZÁDA I FINANCE

Na výstavě bude prezentována novinka v sortimentu KERAMOST, a.s. v podobě lehčeného steliva bílé barvy. MIKEŠ LIGHT má o 50 % menší hmotnost v porovnání s běžnými hrudkujícími stelivy a přitom si zachovává veškeré výjimečné vlastnosti bentonitových steliv, jako je spolehlivá tvorba hrudek, rychlá absorpce vlhkosti a doprovodných pachů. Nenechte si již nyní ujít probíhající akci 3+1 ks zdarma včetně přepravy na e-shopu www.zooexpres.cz. Akce platí do vyprodání zásob.

Těšíme se na setkání a věříme, že na výstavě strávíte příjemný čas se svými blízkými a odnesete si spoustu zážitků.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru