Foto: Výstaviště Louny
Co se chystá

Louny – Veletrh „Dům a zahrada“ otvírá třicátou první sezonu novodobé historie Výstaviště Louny. Do sezony vstupuje se vší parádou. Své brány otevře tato výstava plná květin ve dnech 18. až 21. dubna na výstavišti Louny každá den v době od 9 do 17 hodin.

Přináší novinky z oblasti zahrady, stavby a bydlení. Všichni zahrádkáři, chalupáři, stavitelé, kutilové, prostě milovníci hezkého bydlení si přijdou na své při jarní prodejní akci, kde si mohou nakoupit sadbu, osivo, okrasné i užitkové rostliny, ovocné stromky, zahrádkářské potřeby a mnoho dalšího. Připraveno zde bude vše, pro vylepšení vašeho obydlí od podlahy až po střechu. Vystavovatelé si pro návštěvníky připravili řadu slev a výhodných výstavních nabídek. Plocha lounského výstaviště bude zcela zaplněna. Ve čtyřech veletržních dnech se představí na dvě stě padesát vystavovatelů. Jarní výstavu Dům a zahrada obohatí také desítky nových vystavovatelů z oborů zahrady i stavby.

Pavilon E

V pavilonu E se letos představí řada nováčků výstavy, například Ráj zahrádkářů Turnov, se širokým výběrem osiva a semen zeleniny, bylinek, květin letniček a trvalek, která zahrnuje 577 odrůd zeleniny a 411 odrůd květin. Český zahrádkářský svaz, zde bude pro všechny příznivce zahrádek, milovníky ovoce, zeleniny a pěstitele krásných květin. Homi Heger, prodejce krásného bytového textilu a povlečení. FaKOPA – prodejce nábytek z teaku, ze suaru a zahradního nábytku. Nábytek Paul – představí široký sortiment kvalitního nábytku. Skříně, sedací soupravy, komody, vybavení dětského pokoje a spousty dalšího.

Pavilon D

Tento pavilon letos bude zaměřením především jako stavební a topenářský pavilon. Představí se zde například firma Kotle Sýkora – Klimatizace, tepelná čerpadla, vzduchotechnika. Nově zde naleznete i Kärcher, jedničku na trhu úklidové a čisticí techniky pro domácnost i průmysl. Nabízí okenní vysavače, parní čističe, nebo podlahové myčky. Ploty PPI, díky vlastní výrobě není tato firma ničím limitována a ploty vyrobí přesně podle požadavků zákazníků. Předností je jejich pevnost, ochrana proti vandalům a odolnost proti nepříznivým vlivům počasí. Doplňky do domácnosti pořídíte na stánku Kvalita v kuchyni a Tupperware, v široké paletě nabízených výrobků jistě najde ty, které budou právě pro něj tím nejlepším: ať už to jsou výrobky pro uchovávání nebo zmrazování potravin, pro přípravu v mikrovlnné troubě nebo servírování hotových pokrmů.

Pavilon B a C

Také máte na jaře chuť něco změnit, vyměnit doma dekorace a dát Vašemu domovu nový styl? Nebo si pořídit něco krásného na sebe? V těchto pavilonech se představí především drobní prodejci spotřebního zboží.

Pavilon A

V krásných prostorách pavilonu A se představí například Eurotest – specialista na postele z masivu a spací systémy. Dále Force Energy s.r.o.–, jejíž hlavním cílem jsou návrhy a tvorby efektivně a soběstačně fungujících energetických systémů. Na venkovní ploše se představí firmy prodávající zahradnický materiál a potřeby pro zahrádkáře. Zakoupit zde lze množství keřů, stromků, cibulovin, sazenic, okrasné rostliny, ale i zahradní nábytek a zahradní krby. Dále zde naleznete firmy zabývající se tepelnými čerpadly, fotovoltaikou, stavebními materiály. Také přes dvacet zahradníků, pěstitelů květin, cibulovin, skalniček, letniček, balkonových rostlin, růží, rododendronů, keřů, stromků, sazenic zeleniny i květin, bylinek, sukulentů, orchidejí a tropických rostlin, trvalek. Modulové domy předvedou přízemní moduly, nebo se spaním v podkroví. Lze je libovolně kombinovat a propojovat dle přání zákazníka. QUEEN SERVICE, s.r.o předvede betonové ploty a nadzemní záhony o Přes 250 firem na více než 3 500 m2 výstavní plochy.

Na co se ještě můžete těšit

Návštěvníci veletrhu budou moci využít veletržní slevy, které připravují jednotliví vystavovatelé. Návštěvníci naleznou pod jednou střechou a v jednom termínu vše, co je zajímá z oboru zahrady a bydlení, novinky, důležité rady a informace z pěti stěžejních oborů – ZAHRADA, STAVBA, N ÁBYTEK, DEKORACE BYTU a BYDLENÍ. Po celou dobu výstavy bude probíhat soutěž o hodnotné ceny. Návštěvníci vyplní zadní stranu vstupenky, kterou vhodí do osudí na informačním centru před pavilonem „A“ nebo u vstupu a výstupu z výstaviště. V neděli 21. dubna ve 14 hod. proběhne slosování. 

Výstaviště Louny se nachází v nádherném lesoparku obklopeném řekou Ohří. V areálu jsou dvě dětská hřiště, kde si malý návštěvníci mohou na chvilku odpočinout, množství laviček, kavárna, restaurace a samozřejmě kolotoče. Výstava DŮM A ZAHRADA je dobrým tipem na víkendový výlet pro celou rodinu. Motto výstavy je „Výstava DŮM A ZAHRADA – výstava pro všechny, kteří bydlí!“.

Za vstupné na výstavu Dům a zahrada zaplatíte 80 Kč , 60 Kč zaplatí děti do 15 let, studenti a důchodci, rodinné vstupné vás vyjde na 260 Kč.

 
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru