Hipodrom v Mostě zahájí tuto sobotu novou dostihovou sezónu. Foto: Oldřich Hájek
Co se chystá

Most – V sobotu 13. dubna se na Hipodromu v Mostě 50. ročník memoriálu Rudolfa Deyla. Slavnostní zahájení dostihové sezóny je v plánu ve 13.30 hod. První závodní koně vystartují přesně ve 14 hodin. Přepravu na mostecký hipodrom zajišťuje zdarma Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova, a. s.

Na programu je 11 závodů, přičemž memoriál Rudolfa Deyla odstartuje v 16.45 hod. Diváci se mohou těšit i na dva závody Pony ligy. 

Bezplatná linka bude vyjíždět od obchodního domu Prior, přes 1. náměstí, zastávku Čs. mládeže, Dopravní podnik s konečnou na Hipodromu. Zpět bude jezdit po stejné trase. Autobusy budou označeny nápisem HIPODROM. První autobus vyjede od OD Prior ve 13 hodin. Vstupné na hipodromu je možno zakoupit od 10.30, přičemž možná je platba pouze v hotovosti. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru