Ilustrační foto
Co se chystá

Ústecký kraj - Kam vyrazit o prvním listopadovém víkendu? Redaktoři našich zpravodajských serverů dali dohromady několik nápad z regionu, kde se můžete pobavit.

MOSTECKO

Charitativní lampionový průvod

4. 11. 2023, čas 15-20 hod., Koldům Litvínov

  • Výroba lampionů od 15 hod., průvod v kostýmech směřující do centra města vychází od Koldomu v 18 hod., o hodinu později začíná na náměstí kulturní program s vyhlášením charitativní sbírky.
  • vstup volný

Technohraní

4. 11. 2023, čas 12-17 hod. Most, Středisko volného času

  • Už 6. ročník soutěžního dne pro děti od 6 do 14 let na podporu polytechnického vzdělávání – LEGO stavebnice. 
  • vstup volný

CHOMUTOVSKO

Veřejné pečení

4. 11. 2023, čas 11-18 hod., Jirkov, Školní 1727

  • Veřejné pečení v replice barokní chlebové pece v Jirkově – chleba, buchty, maso (co si přinesete). 
  • vstup volný

Lampionový průvod na Druháku

4. 11. 2023, čas 17-22 hod., Chomutov, Bezručovo údolí, Druhý mlýn

  • Hledání pokladu starého mlynáře, diskotéka, ohňostroj...
  • vstup volný

DĚČÍNSKO

Strašidelná zoo

4. 11. 2023 15:00, Zoo Děčín

  • Jste mistři ve dlabání halloweenských dýní a rádi se bojíte? Pak rozhodně nesmíte v sobotu 4. listopadu 2023 chybět v děčínské zoo. Ta se totiž opět promění ve strašidelnou a nabídne návštěvníkům velmi zajímavý program rozdělený do 3 částí – dlabání dýní, strašidelná stezka a lampionový průvod.

TEPLICKO

Denní a večerní pozorování v teplické hvězdárně

4. 11. 2023 13:00 - 15:00, 18:00 - 20:00, Hvězdárna Teplice

Denní pozorování Slunce (sluneční skvrny, fakulová pole, protuberance), večerní pozorování objektů večerní oblohy dalekohledem (planety Jupiter, Saturn, Uran a Neptun, dvojhvězdy, hvězdokupy, mlhoviny, galaxie). Pokud nebude jasno, koná se v uvedené časy pouze náhradní program v kinosále hvězdárny. Náhradní program je doplněný prohlídkou výstavy a dalekohledů.

ÚSTECKO

Strašidlení s Harry Potterem

4. 11. 2023 17:00 - 19:00, Alejka ul. Elišky Krásnohorské, Ústí nad Labem

Pozor, pozor Hedvika na vědomost dává, že o strašidlení se tentokrát postará Harry Potter. Stezka bude přístupná od 17:00, není ale potřeba přijít hned s otevřením, ať se celkový průchod návštěvníků rozprostře. Začátek cesty je v horní části alejky. Na asfaltovém hřišti bude připraven čaj pro děti. V plánu je také oheň, buřty si ale doneste vlastní. Ostatní občerstvení bude dle možností a času organizátorek, takže pokud chcete pomoci, upečte sladké, slané a podělte se se sousedy.

LITOMĚŘICKO

Výstava škol a Techdays

4. 11. 2023 8:00 - 17:00, Zahrada Čech, Litoměřice

  • Dvoudenní veletrh vzdělávání, ve kterém se odprezentuje celkem 25 středních škol a učilišť, vysoké školy, firmy a další subjekty z Ústeckého a Středočeského kraje. Cílem veletrhu je pomoci dětem a jejich rodičům při výběru studia a přípravě na budoucí povolání. Vstupné je pro veřejnost zdarma.

LOUNSKO A ŽATECKO

Dýňový speciál a prohlídka pivovaru

4. 11. 2023, 16:00, Louny

  • Přijďte ochutnat nový dýňový speciál SPOOKY TIME a užít si fajn podzimní odpoledne s celou rodinou. 
    V 16:00 se naráží samospád a v 19:00 proběhne prohlídka pivovaru. Mezitím můžou návštěvníci ochutnat domácí slané i sladké dobroty. Pro děti je připravena kreativní dílnička a dlabání dýní. Ty budou k zakoupení nebo si můžou lidé donést vlastní. Masky jsou vítané jak u dětí, tak dospělých.
  • Vstup zdarma.

Lampionový průvod

4. 11. 2023, 17:00, Žatec

  • Lampionový průvod vyjde od restaurace U orloje až do Kapucínské zahrady.
  • Nebudou chybět soutěže pro děti, malování na obličej, tajemný vstup na Chmelový maják nebo opékání buřtů. Akce bude zakončena disko party.
  • Vstup zdarma. 

KARLOVARSKO

Lampionová slavnost

4. 11. 2023, 15:00, Bečov nad Teplou

  • Už 19. ročník Lampionové slavnosti se bude konat opět v Bečovské botanické zahradě.
  • Zahrada bude otevřena již od 9:00 hod. Návštěvníky čeká strašidelná stezka s úkoly a odměnou a samozřejmě po setmění lampionový průvod s překvapením! V zahradě budou připraveny soutěže a tvoření pro děti.
  • Vstupné dobrovolné.
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru