Ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Ústecký kraj – Už tento týden se děti dočkají podzimních prázdnin a děčínská zoologická zahrada si pro malé školáky přichystala oblíbenou stanovištní soutěž o ceny. Půjde o strašidelnou stezku s jedenácti stanovišti, kde se na každém z nich děti potkají s jiným strašidlem. Svůj program si připravily i zahrady v Ústí nad Labem a Chomutově.

Návštěvníci děčínské zoo, pokud splní všechny připravené úkoly, mohou si do soutěžní kartičky zakreslit speciální symbol, pomocí kterých pak na konci vyluští hádanku. Komu se to podaří, dostane se do slosování o ceny ze zoo. Stezku zoo připravila ve spolupráci s portálem www.taborovky.cz. Soutěž bude k dispozici od čtvrtka 26. října, kdy dětem začínají podzimní prázdniny, do neděle 29. října. Losování výherců pak proběhne v pondělí 30. října.

Ústecká zoo připravila na sobotu Strašidelnou zoo s tajemným překvapením pro zvířata, dílničkami pro návštěvníky a strašidláckými hrami a soutěžemi. Nebude chybět dlabání dýní, strašidelná stezka ani lampionový průvod. Přesný program se dozvíte ZDE.

Sraz malých i velkých strašidel naplánoval taktéž na sobotu 28. října chomutovský zoopark, a to od 16 hodin. Uskuteční se tradičně v areálu dětské zoo. Na místě si budete moci vydlabat vlastní originální halloweenskou dýni. Nezapomeňte ale na vlastní pomůcky na dlabání. K tomu všemu bude hrát Vám kapela s názvem 4. cenová. Pořadatelé plánují a ocenit ty nejhezčí masky. Na večer je pak připravená působivá ohňová show.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru