Místo letadel obsadí přistávací plochu vytuněná žihadla na čtyřech kolech. Víkendový tuning sraz nemá na Chomutovsku obdoby
Na letišti v Březně u Chomutova nebude nouze o naleštěná žihadla! Foto: archiv Lukáše Hrona
Co se chystá

Březno – Milovníci silných motorů a zajímavých úprav aut mají o víkendu žně. Na letišti v Březně u Chomutova se koná v sobotu a neděli TUNING a F4ST FEST BŘEZNO. Oproti předchozím ročníkům bude mnohem větší a hned dvoudenní, takže nebude chybět noční show!

„Můžete se těšit klasicky na volné sprinty, které poběží celou sobotu a následně se překlenou na noční sprinty s osvětlenou dráhou. Dále také na klasickou tuningovou výstavu pod taktovkou MKcko & North Cars family. A v neposlední řadě se můžete těšit i na registrované měřené sprinty ve spolupráci s firmou Dieselpower, která nám dodá do nedělní tomboly pár voucherů na chiptuning,“ lákají návštěvníky pořadatelé Lukáš Hron (Dieselpower) a Michal Kočí se společností Autosrazy Březno.

 

tuning titulní

 

Dosud byly všechny tuningové srazy jednodenní. Už nyní počítají organizátoři i s dvakrát vyšší účastí. „Běžně přijíždí 500 vozů, nyní jich očekáváme minimálně 1 000, jejichž řidiči se nám už ozvali. Poprvé také budeme mít stage s DJ. Sraz se tím stane největší tuningovou akcí na Chomutovsku," doplnil Lukáš Hron.

Ze soboty na neděli se tedy účastníci mohou těšit na hardcore noční party. „Bude nás taky čekat dost stánků s občerstvením a nálepkami na vaše plechový polovičky. Zařízené jsou mobilní WC, které budou rozmístěné v areálu akce," dodává poslední důležité informace pořadatel.

 

Zásadní je také fakt, že vstup na akci je zdarma, byť se pořadatelé nebrání dobrovolným příspěvkům, které následně využijí na pořádání budoucích srazů. „Registrace do soutěží Show & shine je možné zařídit online. A ještě k tomu stejně jako na měřené sprinty se lze registrovat osobně přímo na akci. Obojí je placené," podotýkají pořadatelé. I ti se představí se svými plechovými miláčky. Lukáš Hron například jezdí při mistrovství republiky ve sprintech v aktuálně nejvýkonnější Audi A5 s naftovým motorem v Evropě. Jak mu to jde, můžete vidětZDE.

 

tuning plakát

tuning harmonogram nový

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru