Minerálka v Klášterci opět teče. Porouchané čerpadlo už opravili
Do vlastních nádob si lidé mohou minerálku načerpat za 3 koruny za litr. Zdroj: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří – V Klášterci si lidé mohou opět načerpat minerální vodu z městského pramenu. Voda netekla několik týdnů, důvodem byla porucha čerpadla a expanzní nádoby. Informuje o tom na svých webových stránkách město Klášterec nad Ohří.

Kvalita všech tří kláštereckých pramenů je pravidelně kontrolována hygieniky. Městský pramen je vhodný k dlouhodobému pití jako minerální stolní voda, pomáhá při žaludečních obtížích, funguje jako podpůrná léčba cukrovky i jako prevence vzniku močových kamenů.

Stáčírna je otevřena denně, v pracovní dny od 8.30 do 17 hodin, o víkendu od 9 do 17 hodin. Do vlastních nádob si lidé mohou čerstvou minerálku načerpat za 3 koruny za litr.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru