Drama v Nových Ervěnicích: Muž tady údajně vyhodil ženu z okna bytu
Otřesná událost se měla stát z druhé strany těchto domů v Nových Ervěnicích. Zdroj: Měp Jirkov, webová kamera
Chomutov

Jirkov – Drama se odehrálo v pondělí 24. dubna vpodvečer v Nových Ervěnicích v Jirkově. Agresivní muž tady měl po hádce vyhodil svoji družku z okna bytu. Těžce zraněná žena skončila v nemocnici.

K otřesné události došlo v Šimkově ulici. Muž měl ženu vyhodit z okna bytu v prvním patře. Dvojice se údajně před tím pohádala. Policie zatím nechce případ blíže komentovat. „Mohu potvrdit, že v pondělí odpoledne došlo v Jirkově k pádu ženy z okna domu. Zraněná žena byla letecky transportována do nemocnice v Ústí nad Labem. Co se stalo, nyní vyšetřujeme,“ sdělila pouze policejní mluvčí Marie Pivková.

Podle serveru tn.cz. se dvojice hádala velmi často, muž prý bral drogy. Těžce zraněnou ženu měl po pádu z okna odtáhnout zpět do bytu a až poté jí zavolat záchranku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru