Pomůžete policii zjistit totožnost muže a ženy? Mohli by přispět k objasnění fyzického napadení před chomutovským klubem
Foto: Policie ČR
Chomutov

Chomutov - Policisté žádají veřejnost o pomoc v souvislosti s vyšetřováním incidentu, který se stal v neděli 19. června v brzkých ranních hodinách před klubem Sluníčko na sídlišti Zahradní v Chomutově. Neznámý pachatel tam měl fyzicky napadnout jednoho z hostů, který v důsledku toho utrpěl zranění.

K objasnění události policisté potřebují zjistit totožnost muže a ženy, kteří jsou zachyceni na fotografiích a mohli by k věci poskytnout důležité informace. Jedná se o muže v černém triku s nápisem Adidas a ženu s blond vlasy v černém tílku a modrých kraťasech.

Pokud byste měli informace k jejich totožnosti, sdělte je, prosím, na Obvodní oddělení PČR Chomutov-venkov, ulice Riegrova 4510, telefon 974 447 100, případně na lince 158.

Foto: Policie ČR

3009chomutovnapadenivklubu2

3009chomutovnapadenivklubu3

Foto: Policie ČR

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru