Recidivista chtěl ukrást v obchodě lahve vodky a sušenky. Místo toho mu teď hrozí až tříletý trest
Ilustrační foto CC0
Chomutov

Klášterec nad Ohří - 29letý muž byl minulou neděli přichycen při krádeži v jednom z kláštereckých supermarketů. Za 6 korun, které měl v kapse, by žádný velký nákup neudělal a tak se rozhodl, že si s placením nebude dělat starosti. Krádež bedny s lahvemi vodky a k tomu navrch několika balíčků sušenek mu však nevyšla úplně tak, jak si představoval.

Na prodejně si vzal muž nejprve krabici s devíti lahvemi vodky a pak zamířil zpět ke vstupu do marketu. Tam si do krabice s alkoholem uložil ještě několik balíčků sušenek. Přitom si ho všimla pracovnice prodejny a vyzvala ho, aby za zboží zaplatil, nebo aby ho tam nechal a odešel. Dotyčný zareagoval tak, že krabici upustil, čímž se několik lahví rozbilo. Muž neváhal, jednu z těch nerozbitých si vzal a bez placení zamířil k východu. Ostraha prodejny ho však zadržela a poté předala přivolané policejní hlídce.

Policisté pak zadrženému muži na oddělení sdělili podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Protože se podobného prohřešku dopustil i v nedávné době, může ho soud potrestat v krajním případě až tříletým odnětím svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru