Zfetovaný řidič projížděl Chomutovem. Svou jízdou ohrožoval okolí
Ilustrační foto CC0
Chomutov

Chomutov - Chomutovští policisté zastavili v noci na silnici I/13 u sídliště Kamenná vozidlo značky Ford Mondeo. Pozornosti hlídky neunikl šestatřicetiletý řidič, kterého vyzvali k provedení orientačního testu na přítomnost drog. Ten mu k jeho smůle vyšel pozitivní. Místo pokračování v cestě tak dotyčného čekalo zadržení a převoz do nemocnice na krevní odběr.

 

Vzorek krve zaslali policisté na toxikologický rozbor a ten potvrdil, že muž měl v době řízení vozidla v sobě zřejmě pervitin. Minulý týden si proto převzal sdělení podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. U soudu mu hrozí odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru