Mladý Chomutovan chtěl nejspíš udělat radost přítelkyni, teď ho za to stíhá policie
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Na nákup za „pět prstů“ se společně se svou 19letou přítelkyní vydal v květnu 21letý Chomutovan. Podle zjištění policistů si měli v jedné z prodejen v Obchodní zóně Otvice vložit do igelitky 12 dámských triček a odejít, aniž by za ně zaplatili.

Jejich jednání však neuniklo pozornosti personálu a vedoucí obchodu se za dotyčnými vydala. Dostihla je v blízké prodejně, kam oba po krádeži zamířili. Tam po podezřelé chtěla, aby jí ukázala tašku, ve které se nacházela odcizená trička. Přitom ale igelitku z ruky vedoucí vytrhl právě ženin partner, který se i s kořistí dal na útěk. Ještě týž podvečer se mladá žena do obchodu vydala znovu, aby tam 8 z odcizených triček vrátila s tím, že jich prý více nevzali.

"Kvůli popsanému jednání si muž od policistů převzal sdělení podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Dotyčnému, který je pro dřívější majetkový trestný čin tzv. „v podmínce“, hrozí v případě odsouzení až tříletý trest. Majetkový přestupek jeho přítelkyně policisté oznámí k vyřešení příslušnému správnímu orgánu," sdělila policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru