Muže popadl na ulici vztek, vybil si ho sportovní taškou na kapotě auta
ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - Minulý týden přijali kadaňští policisté oznámení o tom, že nějaký muž před 19tou hodinou večer úmyslně poškodil osobní vozidlo zaparkované v ulici Jana Švermy.

Na místo vyjela policejní hlídka, která zjistila potřebné informace a vydala se pátrat po podezřelém. "O hodinu později policisté zadrželi v okolí muže, který odpovídal popisu svědků a k jednání se přiznal. Vozidlo značky Škoda měl dotyčný poškodit údajně ze vzteku, a to silným úderem sportovní taškou, ve které měl různé věci. Tím mělo dojít k promáčknutí kapoty. Škoda byla vyčíslena na bezmála 28 tisíc korun," uvádí mluvčí policistů Miroslava Glogovská.

Osmadvacetiletý muž z Chomutovska kvůli poškození vozidla nyní čelí podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru