Jirkov nabízí poslední volné kompostéry, je možné si je vyzvednout
Ilustrační foto, zdroj: Město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Jirkovští zastupitelé schválili uzavření smlouvy o výpůjčce a následném darování domácích kompostérů mezi Dobrovolným svazkem obcí Chomutovsko a Jirkovem. Pro Jirkov se pořídilo 78 kompostérů a jeden štěpkovač. Zbývá ještě asi 30 kompostérů, o které si lze na radnici požádat.

Kompostéry jsou určeny majitelům rodinných domů nebo zahrádek na území Jirkova, Březence, Jindřišské a Červeného Hrádku. Přes polovinu se jich už podařilo rozdat. „Zbývá nám tu ještě asi 30 kompostérů nevydaných a nezamluvených, je tedy možné si o ně požádat,“ vzkazuje Lenka Manica z odboru majetku města a útvaru investic.

Bližší informace zájemci najdou ZDE

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru