Muži se v supermarketu povedlo ukrást lahve tvrdého alkoholu. Dlouho se z úspěchu neradoval
ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - Kadaňští policisté zjistili totožnost muže, který měl podle nich v květnu v supermarketu v centru města odcizit alkohol. Na „nákup“ se vypravil v odpoledních hodinách a z prodejního regálu sebral dvě lahve tvrdého alkoholu v hodnotě bezmála tisícikoruny.

Aniž by zaplatil, prošel prostorem pokladen a dal se na útěk. Potud se mu vše vydařilo. "O pár dní později však spadla klec, když totožnost podezřelého muže policisté díky své osobní znalosti odhalili a sdělili mu podezření z trestného činu krádeže. Dotyčným je 31letý recidivista z Kadaně, který byl za podobné jednání letos v únoru odsouzen. Kvůli tomu mu také v případě uznání viny hrozí u soudu až tříleté odnětí svobody," uvádí policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru