Muž si v Kadani zašel krást k sousedům, do jejich bytu to vzal přes balkon
ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - Pouze bižuterii v hodnotě několika set korun si z cizího bytu měl podle policistů odnést 43letý cizinec žijící v Kadani. Způsob, jakým se muž v sobotu večer do cizího obydlí dostal, není úplně běžný.

Dotyčný měl totiž přelézt z balkonu bytu ve třetím nadzemním podlaží, v kterém sám bydlí, na sousední balkon bytu nacházejícího se ve vedlejším vchodě. Protože balkonové dveře byly otevřené, bylo snadné se dostat dovnitř. Z obývacího pokoje pak měl dotyčný sebrat stříbrný prstýnek a řetízek. Prázdný byt, jehož obyvatelé zrovna nebyli doma, pak měl opustit vstupními dveřmi.

Jeho počínání viděl svědek, který na muže lezoucího přes balkon upozornil strážníky a po jejich příjezdu jim podezřelého, který zrovna odcházel z panelového domu, označil. Strážníci tedy muže ztotožnili a následně ho zadrželi policisté, kteří ho umístili do cely.

"Podle policistů byl muž pod vlivem alkoholu, nadýchal více než 1,1 promile. Za svůj „lezecký“ kousek završený vniknutím do cizího obydlí si vysloužil sdělení podezření ze spáchání trestného činu porušování domovní svobody," uvádí mluvčí policistů Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru