Parkování řidiče v Jirkově dopadlo škodou třiceti tisíc, nedokázal se do parkovacího místa trefit
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Jirkov - Na jízdu v opilosti doplatil 33letý muž, který v průběhu víkendové dubnové noci zkoušel zaparkovat s osobním vozidlem v ulici Studentská v Jirkově. Při couvání však neodhadl dostatečný boční odstup od jiného zaparkovaného automobilu a došlo ke střetu těchto vozidel.

Dechové zkoušky ukázaly, z jakého důvodu se řidič nemohl do parkovacího místa trefit. Nadýchal totiž hodnoty přes 2,5 promile alkoholu. Škoda, kterou nárazem do zaparkovaného auta opilý šofér způsobil, byla vyčíslena na 30 tisíc korun.

"Za spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, z něhož je muž podezřelý, ho soud může potrestat odnětím svobody až na tři roky, peněžitým trestem nebo zákazem činnosti," uvádí mluvčí policistů Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru