Chomutov opět zazářil svými kalendáři, získaly ocenění v prestižní soutěži
Chomutov opět zazářil svými kalendáři. Foto zdroj: město Chomutov
Chomutov

Chomutov - Chomutovské kalendáře, které město každoročně zhotovuje, získaly ocenění v prestižní soutěži a přehlídce turisticko-propagačních materiálů TURISTPROPAG v Lysé nad Labem.

„Mám velkou radost, že v konkurenci více jak 300 přihlášených materiálů získal chomutovský kalendář druhé místo ve své kategorii a kalendář, který jsme vytvořili z dětských výtvarných prací, získal zvláštní cenu Výstaviště Lysá nad Labem,“ netají nadšení David Dinda, náměstek primátora, který má v gesci propagaci města.

Již sedmý ročník této soutěže byl vyhlášen PRUHEM POLABÍ, s.r.o., Asociací turistických informačních center ČR spolu s Výstavištěm Lysá nad Labem, a.s., Asociací cestovních kanceláří ČR, Českou unií cestovního ruchu z.s. a dalšími, tedy partnery, kteří jsou těmi nejvíce povolanými v přípravě propagačních materiálů.

Vyhlášení výsledků v jednotlivých kategoriích včetně speciálních ocenění proběhlo v rámci galavečeru veletrhu cestovního ruchu REGIONY ČESKÉ REPUBLIKY v Lysé nad Labem 21. dubna 2022.

2604kalendar

2604kalendare3

2604kalendare4

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru