FOTO: Náměstí v Jirkově už zdobí vánoční strom. Jde o třináctimetrový smrk ztepilý
Foto zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Smrk ztepilý, který se tyčil na Svahové, včera ozdobil náměstí Dr. E. Beneše v Jirkově. Třináct metrů vysoký vánoční strom sem přicestoval z jirkovských městských lesů.

Strom bude rozsvícen tradičně na Mikuláše 5. prosince, a to v předem neurčený čas a bez doprovodného programu. Slavnostní rozsvícení vánočního stromu doprovázené kulturním programem a závěrečným ohňostrojem se na náměstí z epidemiologických důvodů nekonalo už minulý rok.

foto

0212strom3

0211strom2

0212strom4

0212strom7

0212strom2

0212strom5

0212strom

Vánoční fotokoutek

Krásný vánoční snímek si již mohou Jirkované pořídit ve vánočním fotokoutku v přízemí budovy radnice na náměstí. S nápadem na fotokoutek přišly úřednice z jirkovské radnice, které ho i vytvořily. Posuďte sami, jak se jim to povedlo, a přijďte si objektivem zachytit kouzlo nadcházejících Vánoc s vašimi blízkými.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru