Plačíčí dívka se doma bála své matky, žena byla na mol opilá!
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Přes telefonické oznámení byla hlídka vyslána do ulice Březenecká, aby prověřila nestandardní situaci, kdy se nezletilá dcera obrátila na otce pracujícího v zahraničí, že její matka je opilá a ona se doma bojí, potažmo se bojí jí samotné.

Při příjezdu na místo strážníci již z parkoviště slyšeli přicházet ženu, která byla zjevně pod vlivem alkoholu, tudíž se dovtípili, že se bude jednat o nahlášenou osobu. Žena na druhou stranu neměla tušení, proč by městská policie měla na místě něco zjišťovat, ale doklady k prověření totožnosti předložila. Artikulovala špatně a její pohyby byly nekoordinované, ale snažila se hlídce vysvětlit, že ve své podstatě zapíjela žal nad rozchodem s přítelem.

"Společně se pak všichni přesunuli k bytu, který jim otevřela nezletilá dcera. Ta okamžitě propukla v pláč a vyprávěla, že tato situace se neděje prvně. Aby strážníci měli jistotu, že dívenka bude v bezpečí, předali jí do péče jejích prarodičů a její matka bude muset nastalou situaci vysvětlovat na OSPODu," uvádějí k případu chomutovští strážníci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru