Po kraji bude jezdit očkovací autobus. Mobilní tým Krajské zdravotní má první zastávku už v sobotu
Očkovací autobus. Foto: KZ
Chomutov

Ústecký kraj - Mobilní očkovací týmy společnosti Krajská zdravotní mají k dispozici kromě sanitních vozů další dopravní prostředek. Nový očkovací autobus je připraven vyjíždět do všech koutů Ústeckého kraje.

V sobotu 4. září od 10 do 17 hodin bude pro zájemce o očkování proti nemoci covid-19 starší 16 let očkovací autobus stát na výstavišti v Lounech, kde probíhá všeobecná stavební výstava „Dům 2021“.

Mobilní tým z Nemocnice Teplice, nabídne v Lounech zájemcům o očkování bez nutnosti přechozí registrace vakcínu Comirnaty od společností Pfizer/BioNTech nebo jednodávkovou Janssen od firmy Johnson & Johnson. Lidé budou mít možnost si z obou vakcín vybrat.

Od 10. do 15. září se s očkovacím autobusem setkají na výstavišti v Litoměřicích návštěvníci veletrhu Zahrada Čech.

Pro očkování je vždy nutné s sebou vzít občanský průkaz a kartičku zdravotní pojišťovny.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru