Mladík slavil s přáteli 18. narozeniny, hlučný večírek pokračoval i po návštěvě strážníků
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Kadaň - V noci po desáté hodině byla hlídka městské policie vyslána do Prunéřova, kde na soukromém pozemku mělo docházet k rušení nočního klidu.

Po příjezdu strážníků byla z uvedeného místa slyšet hlasitá hudba a zpěv. Mladý muž, který akci pořádal, strážníkům řekl, že slaví 18. narozeniny. I přes upozornění, že ruší noční klid, oslava pokračovala. Protože došlo k opakování přestupku, byl případ předán správnímu orgánu.

Noční párty v garáži

V noci před jednou hodinou byla hlídka městské policie vyslána do Prunéřovské ulice, kde mělo docházet k rušení nočního klidu. Strážníkům se podařilo zjistit, že hluk vychází z jedné garáže v chatové oblasti. Její majitel strážníkům řekl, že zde má malou sešlost s přáteli a pustili si nahlas hudbu. Strážníci je poučili, jak se mají v noci chovat.

Schovali se před deštěm

Po třetí hodině v noci byla hlídka městské policie vyslána do Chomutovské ulice, kde údajně docházelo k rušení nočního klidu. Strážníci po příjezdu na uvedené místo zjistili, že se u vchodu domu pod stříškou schovávají tři osoby. Pod vlivem alkoholu nebyly. Strážníci je poučili jak se mají chovat, aby nedocházelo k rušení nočního klidu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru