OBRAZEM: Velikonoce za mřížemi. Mladiství odsouzení pletli pomlázky a pekli beránka
5x foto zdroj: Věznice Všehrdy
Chomutov

Všehrdy - Mladiství odsouzení v rámci terapeutického programu TP 21 pletli s pedagožkou volného času pomlázky. Na ubytovně s paní vychovatelkou pekli velikonoční pečivo.

Velikonoční svátky v letošním roce proběhly opět v nouzovém stavu. Přesto mladiství odsouzení neztratili chuť vyrábět s pedagožkou volného času pomlázky v rámci programu TP 21. O víkendu také s paní vychovatelkou při pracovních a zájmových činnostech upekli velikonočního beránka a pár koláčů.

TP 21 je program, který se zaměřuje na problematiku snižování násilí mezi mladistvými odsouzenými. Ve věznici se realizuje 2x do roka (jaro a podzim), trvá 3 měsíce s časovou dotací 21 hodin týdně.

foto

0804vsehrdy1

0804vsehrdy2

0804vsehrdy3

0804vsehrdy5

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru