FOTO: V horách havaroval kamion plný kukuřice, hasiči jej vyprošťují. Škoda je přes milion
2x foto: Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko - V těchto dnech by řidiči měli být obzvláště opatrní a jízdu i vybavení vozidla přizpůsobit aktuálnímu počasí a stavu silnic. Včerejší čerstvá sněhová nadílka v našem okrese nejednoho řidiče zaskočila.

O tom svědčí i dvě desítky dopravních nehod, které včera zejména v ranních a dopoledních hodinách řešili policisté na Chomutovsku, a na nichž se podepsalo právě nepříznivé počasí. Většina z kolizí se naštěstí obešla bez zranění. Výjimkou byla nehoda řidiče, který včera v brzkých ranních hodinách na silnici u obce Račetice nezvládl řízení a dostal smyk. Po nehodě skončil se zraněním v nemocnici.

Havárii se nevyhnul ani kamion plně naložený plechovkami kukuřice, který se včera krátce před sedmou hodinou ranní na silnici číslo 7 ve směru od Chomutova na hraniční přechod Hora sv. Šebestiána dostal mimo vozovku a převrátil se na bok. "Řidič, kterým je cizí státní příslušník, nebyl zraněn, poškozením vozidla a nákladu však vznikla škoda předběžně vyčíslená na více než jeden milion korun. Provedené dechové zkoušky požití alkoholu řidičem vyloučily," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

V současné době probíhá na místě překládka nákladu do přistaveného kamionu a místo je s opatrností průjezdné. Následně po dobu vyprošťování kamionu bude silnice na nezbytně nutnou dobu pravděpodobně zcela uzavřena.

0212kamion2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru