Muž (44) se od srpna vyhýbal vězení. Před mřížemi se schovával u matky
Ilustrační foto: VS ČR
Chomutov

Chomutov - Nastoupit do vězení nejspíš nemínil 44letý muž z Chomutovska, kterého policisté objevili v bytě u jeho matky. Obdrželi totiž příkaz od soudu, na jehož základě měli dotyčného dodat do výkonu trestu odnětí svobody.

Tam měl nastoupit už v srpnu tohoto roku. Soud ho do vězení poslal na deset měsíců za spáchání trestných činů zanedbání povinné výživy a maření výkonu úředního rozhodnutí. "Místo dobrovolného nástupu do věznice na základě soudní výzvy ho tak do příslušného zařízení převezla po vypátrání policejní eskorta," uvedla mluvčí policistů Miroslava Glogovská.

Svým protiprávním počínáním si navíc „vysloužil“ i další obvinění pro trestný čin maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Původní délku trestu mu tak soud může ještě prodloužit.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru