Cizinec se slitoval nad zraněným stopařem. Pak toho hořce litoval
Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Smůlu při návštěvě Chomutova měl 43letý cizinec, jenž v lednu tohoto roku zastavil své vozidlo dvěma stopujícím osobám, které podle něho potřebovaly pomoct. Muž totiž ukazoval, že má zraněný kotník a řidiče měl poprosit o odvoz do Jirkova. Cizinec tedy nechal zmíněného muže i doprovázející ženu nastoupit do vozidla a odvezl je na požadované místo.

"Poté, co osoby z auta vystoupily, zjistil řidič, že mu z prostoru u řadicí páky mezi sedadlem spolujezdce a řidiče zmizel mobilní telefon, který tam měl odložený. Podezřelé už však nedostihl. Věc oznámil na policii s tím, že odcizením mobilu mu vznikla škoda v přepočtu cca 5.600 korun," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Policisté šetřením ustanovili osobu podezřelého, kterým byl 37letý muž z Chomutovska. Jak bylo zjištěno, tento seděl v cizincově vozidle vpředu na sedadle spolujezdce.

Po zajištění důkazního materiálu zahájil vyšetřovatel trestní stíhání muže pro trestný čin krádeže. Té se měl obviněný dopustit i přesto, že byl za podobný čin v nedávné minulosti odsouzen. V případě uznání viny mu kvůli předchozímu odsouzení za krádež hrozí až tříleté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru