Strážníci v Chomutově zadrželi celostátně hledanou ženu. Prozradil ji pokus o útěk
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Při plánované kontrole knihovny v ulici Palackého hlídka spatřila ženu, která, když viděla strážníky, se dala na útěk.

Okamžitě vzniklo podezření, že by mohla být hledanou osobou, takže jí strážníci nepouštěli z dohledu a vyzývali ji, aby se zastavila, na což žena nereagovala. Za průchodem do ulice Zdeňka Štěpánka byla žena dopadena a vyzvána k prokázání totožnosti.

Žena spolupracovat nechtěla, křičela a neustále se pokoušela o útěk. Za použití hmatu jí bylo zabráněno v útěku do příjezdu Policie ČR, které byla žena předána. Posléze bylo zjištěno, že žena je chronická útěkářka z výchovného ústavu, navíc v celostátním pátrání.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru