Z deníku strážníků: Děti našly občanku mrtvého muže, žena zase odložená koťata
ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - V deníku kadaňských městských policistů se v minulých dnech objevilo několik zajímavých, ale i těch více všedních událostí. Informovali o nich na svém webu.

Nalezený průkaz patřil mrtvému

Když hlídka městské policie odpoledne prováděla kontrolu v Chomutovské ulici, skupinka dětí jim předala občanský průkaz, který děti našly v trávě pod lavičkou. Jak strážníci následně zjistili, držitel průkazu, kterým byl muž z Kadaně, je již po smrti.

Koťata předali do útulku

Na městskou policii se obrátila žena z Kadaně, která u obce Želina nalezla osamocená koťata. Strážníci si je převzali a předali do kočičího útulku v Kadani.

Noční klid nerušila poprvé

Kolem půlnoci byla městské policie přivolána na sídliště Na Podlesí, kde docházelo k rušení nočního klidu. Při příjezdu strážníků byla z uvedeného bytu slyšet hlasitá hudba, také zpěv a hlasitá mluva. Jak strážníci zjistili, uživatelka bytu byla již za tento přestupen řešena a proto byl případ předán přestupkové komisi.

Znečištěná komunikace

Městská policie přijala oznámení o znečištění komunikace z Kadaňské Jeseně směrem do Kadaně. Strážníci na místě zjistili, že znečištění způsobila vozidla společnosti, která prováděla subdodávku prací pro stavební firmu. Hlídka kontaktovala stavbyvedoucí, který slíbil nápravu s tím, že čistění komunikace je již objednáno. Znečištění začali čistit zaměstnanci společnosti a druhý den bylo provedeno důkladné dočištění.

Nevhodná zábava

Večer před devátou hodinou bezpečnostní kamerový systém městské policie zaznamenal dvě děti, které v Chomutovské ulici házely kameny na lampu veřejného osvětlení. Šlo o dva chlapce, kteří se snažili shodit z vrchu lampy malou plastovou lahev. Poškození lampy strážníci nezjistili. Chlapcům bylo doporučeno aby si zvolili jiný druh zábavy.

Kabelka se našla

Po třetí hodině odpoledne byla městská policie požádána MP Klášterec o pomoc v případu ztráty kabelky, kterou žena z Klášterce pravděpodobně zapomněla během jízdy autobusem. Strážnici zastihli uvedený autobus na zastávce u Lidlu. Obrátili se na řidiče a ten zapomenutou kabelku našel. Uvnitř kabelky se nacházela peněženka, peníze, telefon a další věci. Žena tak o nic nepřišla.

 

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru