Muž (35) kradl v Kauflandu. Kvůli dvěma stovkám mu teď hrozí tři roky v base!
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Ani trvající zkušební doba podmíněného odsouzení neodradila 35letého muže od další krádeže. Té se měl dopustit minulý týden večer v supermarketu Kaufland v Chomutově.

Za provozu si měl pod mikinu schovat láhev alkoholu v hodnotě cca 250 korun a pokladní zónou projít bez zaplacení. Jeho počínání však neuniklo pracovníkovi ostrahy, který muže zastavil a přiměl ho odcizené zboží vrátit.

"Přivolaní policisté muže zadrželi a umístili do cely. Protože jevil známky požití alkoholu, provedli s ním dechovou zkoušku, při níž přístroj ukázal hodnotu 1 promile alkoholu," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

I přes malou cenu odcizené věci se dotyčný bude zodpovídat z trestného činu krádeže. Důvodem je skutečnost, že za obdobnou trestnou činnost byl v nedávné době odsouzen.

"Po noci strávené v cele policisté muži sdělili podezření z trestného činu krádeže, za který ho v případě odsouzení může soud poslat kvůli jeho recidivě do vězení až na tři roky," pokračuje Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru